Akių pieštukai

puslapyje
Rodoma 37 - 72 iš 269 dalykų
Rodoma 37 - 72 iš 269 dalykų

Akių pieštukai yra viena galingiausių makiažo priemonių galinčių pagyvinti žmogaus veidą ir suteikti akims išraiškingą žvilgsnį. Save24 rasite platų kokybiškų ir itin gerai pigmentuotų akių pieštukų asortimentą, o išskirtinės spalvos pieštukai leis lengvai priderinti atspalvį prie akių ar dėvimos aprangos. Rinkitės sausą, pieštuko tipo arba skystą, ilgai išliekantį akių pieštuką tobulam katės akių kontūrui.

Akių pieštukų tipai

  • Pieštuko tipo, kreminis arba kreidelės tipo akių pravedimas puikiai tinka tiek apatinio, tiek viršutinio akies voko paryškinimui. Lengvos ir minkštos tekstūros makiažo priemonę galima naudoti tiek ryškiai tiek išblukusiai linijai nubrėžti. Norint sukurti dūminio makiažo efektą, užteptą priemonę lengvai patrinkite kietesniu makiažo šepetėliu. Jeigu norite ryškios linijos, rinkitės kietesnės medžiagos pieštuką, taip makiažo priemonė ant akių vokų išliks ilgiau ir neišbluks.

  • Skystas akių pieštukas pasižymi itin plona ir tikslia pravedimo plunksna. Naudotis šia makiažo priemone gali būti sudėtingiau, tačiau išmokus tiksliai nubrėžti liniją galima susikurti išskirtinį įvaizdį. Ilgai išliekantis, neblunkantis ir greitai džiūstantis skystas akių pieštukas leidžia nubrėžti intensyvios spalvos liniją suteikiant žvilgsniui paslaptingumo. Mūsų asortimente taip pat rasite vandeniui atsparius pieštukus, kurie leis mėgautis nepriekaištinga išvaizda bet kokiomis oro sąlygomis.

Plati spalvų paletė – siekiantiems išskirtinio įvaizdžio

Paskutiniu metu tampa madinga paryškinti akis ne tik juodos, bet ir kitų, ryškesnių ar neutralių spalvų kontūru. Save24 asortimente galite rasti įvairių spalvų pieštukų nuo įprastos juodos iki ryškiai geltonos, žalios, mėlynos ar net baltos spalvos. Tad susikurti išskirtinį įvaizdį bus dar paprasčiau. Tačiau nepamirškite atkreipti dėmesį į akių jautrumą. Jeigu pastebite, kad užsitepus pudrą ar tušą akys pradeda ašaroti, bet kokia akių pravedimo priemonė jums netiks.

Jautrioms akims

Mūsų asortimente rasite specialiai jautrioms akims skirtų akių pravedimo priemonių. Max Factor by Ellen Betrix, Bourjois Khol & Contour, PUPA Multiplay Triple-Purpose akių pieštukai yra patikrinti oftalmologų, sukurti be parabenų, todėl nesukelia alergijos ir tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius ar turintiems jautresnes akis. Tuo tarpu Essence Long Lasting Eye Pencil puikiai tinkami ir veganams. Pieštuko sudėtyje nėra aliejaus ar parabenų, priemonė nebuvo išbandyta ant gyvūnų. 

Akių kontūro linija gali daryti stebuklus – vizualiai padidinti akis, jas paryškinti, suteikti spalvos ir paslaptingumo. Kokybiški ir ilgai tarnaujantys Maybelline, Max factor, Revlon, Loreal, Bourjois akių pieštukai Save24 internetinėje parduotuvėje dabar už itin patrauklią kainą.

Save24 asortimente pirkėjų mėgstamiausi: Max Factor, Maybelline, Bourjois bei Artdeco gamintojų akių pieštukai. Taupykite savo laiką ir pinigus – mėgstamas priemones įsigykite internetu.

Vidinę akies voko dalį rekomenduojama dažyti su pieštuko tipo akių pravedimo priemone. Dažantis skystu pieštuku, dažai gali patekti į akies vidų ir taip sukelti nemalonų diskomforto jausmą, akių perštėjimą. Taip pat rekomenduojama rinktis atsparų vandeniui makiažą. Atsparūs vandeniui akių pieštukai leis pamiršti „nubėgusio“ makiažo problemą, nedirgins akių ir leis išryškinti akių grožį.

Vandeniui atsparus akių pieštukas gali išlikti ant odos visą parą, tačiau nereikia bijoti dėl sudėtingo jo nuvalymo. Ant vatos diskelio užlašinkite kelis lašus akių makiažui valyti skirto valiklio, sudrėkintą diskelį uždėkite ant užmerktos akies ir taip būkite kelias minutes. Taip valiklis suskaidys makiažo priemonę ir nuvalyti ją bus daug lengviau. Svarbu: valydami makiažą jokių būdų netrinkite akių stipriai, taip galite suerzinti odą.